Aanbod

UP biedt wintersportactiviteiten aan voor mensen met een lichamelijke beperking. Welk onderdeel van ons aanbod je ook kiest, samen creëren we een programma dat bij jou past en dat gezien de omstandigheden mogelijk is. Dit betekent dat er vooraf al een aantal contactmomenten zullen zijn, zodat we je een optimale wintersportbeleving kunnen geven.

Wil je weten of je met jouw beperking terecht kan bij UP, klik dan hier.

Aangepaste ski- en snowboardlessen

We bieden ski- en snowboardlessen aan voor beginners tot en met gevorderden. De lessen zullen in principe privélessen zijn. Mocht je graag in een (reguliere)groep les hebben samen met je vrienden of broertjes en zusjes, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Begeleiding

Kom je niet zelfstandig naar beneden maar wil je wel samen met familie of vrienden van de pistes genieten, dan past begeleiding perfect bij jou! Je begeleider zal je zitski sturen, helpt je tijdens het in en uitstappen van de liften en indien gewenst ook tijdens de lunch. Je begeleider zal er voor je zijn, wanneer jij het nodig hebt.

Heb je geen les meer nodig en kom je zelfstandig een blauwe piste naar beneden, maar zou je bijvoorbeeld graag nog hulp willen hebben bij de liften, dan is begeleiding voor een dag aan te raden. Daarna kun je de rest van je vakantie zelfverzekerd zelf de lift in- en uitstappen!


Expeditie

Wil je graag samen met je vrienden of familie het skigebied van Kaprun en Zell am See verkennen, maar weet je niet goed wat allemaal mogelijk is? Dan ben je bij UP aan het juiste adres. Wij zullen jullie kennis laten maken met zo veel mogelijk mooie pistes, leuke hutjes en indien gewenst de après-ski! Daarbij houden we rekening met welke liften en hutten makkelijk toegankelijk zijn voor de specifieke beperking. Het is een aanrader om de expeditie voor de eerste dag(en) te boeken. Daarna weet je de weg en hoef je alleen nog maar te genieten!

Freeride

Kun je zelfstandig rode pistes naar beneden komen en wil je jezelf uitdagen? Dan is freeride misschien wel een toffe optie voor je. Wist je dat er routes zijn die voor iedereen (ook met beperking) toegankelijk zijn? Met behulp van een gids en de juiste begeleiding kan ook jij de freeride-uitdaging aan gaan!

Barbara van Bergen

Totaalpakket

Wil je graag ski- of snowboardles, maar zou je het ook leuk vinden om een dag met je familie of vrienden te skiën, dan is het totaalpakket iets voor jou! Wanneer je hiervoor kiest, begin je met drie dagen les. De vierde dag ga je samen met je begeleider én je vrienden of familie op expeditie en kun je laten zien wat je hebt geleerd. Aan deze te gekke ervaring hangt een speciaal prijskaartje met een flinke korting. Bovendien is het totaalpakket inclusief materiaal* (zitski’s en/of krukkenski’s) voor vier dagen.

Staat jouw wens er niet tussen? Neem dan contact met ons op om jouw idee te bespreken en wij zullen ons best doen om het mogelijk te maken.

ProductHalve dag **Hele dag**Opmerking
Skiles€ 120,-€ 230,-Elke verdere dag is € 199,- per dag
Guiding € 90,-€ 165,-
Expeditie € 165,-Voor de hele groep, o.b.v. 1 persoon met beperking
Freeride€ 250,-Elke extra persoon, met of zonder beperking, kost € 50,-
Totaalpakket zittendTotaalprijs: € 859,- inclusief zitski en krukkenski’s
Totaalpakket staand Totaalprijs: € 779,- inclusief krukkenski’s

Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief liftpas.

* Afhankelijk van beschikbaarheid van het materiaal.

**Halve dag = 2 uur, hele dag = 4 uur + lunchpauze, expeditie = 4 uur + lunchpauze

 

Materiaal: heb je materiaal of hulpmiddelen nodig? Klik dan hier.