Accommodaties

Kaprun en Zell am See kennen meerdere hotels, pensions en appartementen die rolstoeltoegankelijk zijn. Graag raden wij de onderstaande accommodaties aan.

Het is online niet altijd mogelijk om aan te geven dat je het aangepaste of barrièrevrije appartement wilt boeken. Wanneer je vooraf contact opneemt en aangeeft dat je een van de activiteiten bij UP geboekt hebt, is het voor de eigenaren duidelijk welke kamer of welk appartement je wilt reserveren.

Gasthof Mühle Kaprun

Gasthof Mühle in Kaprun is een traditioneel hotel-pension dat gerund wordt door de vriendelijke Oostenrijkse familie Nindl. De persoonlijke benadering staat hier zeker centraal! Het gebouw beschikt over een lift, maar is niet volledig barrièrevrij. Niet iedereen met een lichamelijke beperking kan daarom hier terecht. De familie Nindl heeft echter wel veel ervaring met rolstoelers. Wanneer je interesse hebt in dit hotel, neem dan contact met ons op en dan kijken we samen wat mogelijk is. In het gasthof bevindt zich ook een heerlijk restaurant, een verwarmd buitenzwembad en wellness met sauna.  De gratis skibus stop voor de deur.

 

Alpenhotel Tauernstüberl – 2 tot 4 personen 

Dit knusse hotel is volledig rolstoeltoegankelijk en een kamer voor twee volwassen en twee kinderen is compleet aangepast. Het is een extra ruime kamer zodat de rolstoel gemakkelijk kan draaien, de douche en toilet zijn voorzien van beugels en er is een douchestoel beschikbaar. De locatie is perfect voor een vakantie in Zell am See en Kaprun. Het hotel ligt vrijwel naast de Areitbahn in Zell am See en op vijf minuten rijden van de liften van de Maiskogel in Kaprun. Bovendien stopt de skibus voor de deur.

  

Vötters Sport Kristall

Voor de eigenaren en medewerkers van Sport Kristall is het belangrijk dat elke gast zich hier op zijn gemak voelt en heerlijk kan ontspannen na een dag buiten te zijn geweest in de bergen. Het hotel is volledig barrièrevrij, inclusief de badkamers, en heeft een kamer voor twee personen die met extra grepen en een douchestoel is uitgerust. Na een dag skiën kun je heerlijk genieten van de warmte in de spa, die ook rolstoeltoegankelijk is.

skiën met lichamelijke beperking, Kaprun, Oostenrijk skiën met lichamelijke beperking, Kaprun, Oostenrijk Aangepast skiën Kaprun, Oostenrijk

Der Auhof – verschillende groepsgroottes

Der Auhof is een modern aparthotel dat volledig rolstoeltoegankelijk is en tegenover de Maiskogel in Kaprun ligt. Je kunt een kamer boeken met half pension of een appartement. Vrijwel alle kamers zijn barrièrevrij en ruim genoeg om overal met een rolstoel te draaien. De douches in de badkamers zijn breed en zonder drempels. Je hebt dus een ruime keuze aan kamers en appartementen en je kunt boeken wat bij jou groepsgrootte past. De eigenaren van Auhof hebben bovendien veel ervaring met mensen met een lichamelijke beperking. Momenteel is er nog geen kamer met extra leuningen in de badkamer en toilet. Een douchestoel is op aanvraag beschikbaar.

  

Panorama Suites Kaprun – 6 tot 8 personen

Dit luxe appartement in het centrum van Kaprun is geschikt voor zes tot acht personen en heeft drie slaapkamers. Het hele appartement is barrièrevrij en een toilet en douche zijn aangepast met extra beugels en en douchestoel. De lift komt direct uit in het appartement. Alle gasten kunnen gebruik maken van de gratis shuttleservice van de accommodatie die op en neer rijdt naar de Maiskogel en de Kitzsteinhorn. Het is de perfecte accommodatie voor een familie of een groep vrienden. Mocht je dit appartement willen boeken gebruik dan de code ‘BEWEGT’ in het vakje ‘kortingscode’. Helaas geen korting in dit geval, maar op deze manier weet je zeker dat je het appartement met de aanpassingen boekt.

Panorama Suites Panorama Suites Panorama Suites