Altijd al eens willen zitskiën? Dit is je kans!

aangepast skïen en snowboarden

Op zaterdag 20 januari organiseren we een zitski event op de Lechnerberg in Kaprun. Iedereen is welkom: met én zonder beperking. We willen graag iedereen laten ervaren hoe gaaf het is om zittend de berg af te suizen. Uiteraard helpen wij je daarbij.

Vanaf 9.30 uur staan we voor jullie klaar met verschillende zitski’s. Na een aantal balansoefeningen nemen we je mee in de sleeplift en begeleiden we je naar beneden. Als het kan, mag je natuurlijk ook proberen om een stukje zelf te skiën.

skiing with disability Austria Zell am See KaprunJe vindt ons, vanaf de parkeerplaats gezien, aan de linkerkant van de Lechnerberg. Je kunt spontaan langskomen wanneer het jou het beste uitkomt. We hebben verschillende zitski’s en begeleiders, dus je zult nooit lang hoeven wachten. Hier kun je ook gezellig een kopje koffie of thee drinken met ons.

Mocht je nu heel krap zitten qua tijd en wil je toch heel graag een keertje zitskiën, stuur ons dan een berichtje zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jij deze unieke ervaring ook kunt beleven.

Wij zijn er tot 15.00 om je te verwelkomen. Hopelijk tot dan!

Voor wie: iedereen, met of zonder beperking   aangepaste skiles kaprun zell am see Oostenrijk

Waar: Lechnerberg, Kaprun

Wanneer: zaterdag 20 januari van 9.30 tot 15.00 uur

Kosten: een vrijwillige donatie voor deze unieke ervaring

Voor vragen of reserveringen kun je mailen naar info@upadaptivesports.nl