Over ons

Caroline Ooms

Deze veelzijdige skiester beweegt zich in verschillende disciplines binnen de wintersport. Zelden is ze te vinden op de piste, maar des te meer in het park en er buiten. Ook geniet ze van het lesgeven en deelt ze haar passie graag met anderen.

Na het afronden van de opleidingen Sport Management & Ondernemen en de Master Sport Beleid en Organisatie was het dan ook geen verassing dat ze in de sportbranche terecht is gekomen. Bij de NSkiV heeft ze de structuur voor de talentprogramma’s voor de aangepaste wintersport op de kaart gezet en daarmee heeft ze het mogelijk gemaakt dat talentvolle jongeren door kunnen groeien naar de selectie. Daarnaast heeft ze ook vele (internationale) initiatieven voor de aangepaste wintersport in de markt gezet.

Haar passie, ervaring, expertise en deskundigheid combineert ze nu binnen UP. Het beleven van de wintersport staat zeer hoog op haar prioriteitenlijst en dit moet voor iedereen mogelijk zijn! Zelf volgt ze dan ook het gegeven advies op: “gewoon genieten!”

caroline@upadaptivesports.nl

 

Simone Keijsers

Simone is een enthousiasteling die altijd open staat voor nieuwe ervaringen en avonturen. Het liefst in de bergen. In de winter geniet ze op haar ski’s van de snelheid die de pistes bieden en is ze steeds meer op haar snowboard te vinden. In de zomer geniet ze van de zon, supt ze over het meer van Zell am See en probeert ze zo veel mogelijk bergtoppen te bereiken.

Na haar opleiding communicatie- en informatiewetenschappen heeft ze een aantal jaren als PR-consultant en als marketingspecialist gewerkt. Dit deed ze met veel plezier, maar de bergen bleven roepen. Wanneer ze vrij was, gaf ze skiles of was ze zelf op wintersport. Het was dan ook voor niemand een verrassing toen ze in 2016 besloot naar Kaprun te verhuizen.

UP biedt Simone de mogelijkheid om haar passie en professie te combineren op een plek waar ze het allerliefste is. Ze wil graag dat iedereen kan genieten van al het moois dat de bergen te bieden hebben. UP is daarom een nieuw avontuur dat goed bij haar past en waar ze voor staat.

simone@upadaptivesports.nl