Reserveren

Persoonlijk contact en communicatie staan bij ons op nummer 1! Voor ons is het belangrijk dat we onze gasten kennen, maar ook dat onze gasten weten wie wij zijn en waar we voor staan.We behandelen daarom elke aanvraag persoonlijk en creëren een op maat gemaakt plan. UP is tijdens het winterseizoen gevestigd in Kaprun. Je kunt onze activiteiten dus boeken van oktober tot en met april.

Wanneer je vragen hebt over ons aanbod, kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je graag telefonisch overleggen? Mail ons dan je telefoonnummer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe?

Wanneer je graag een van onze wintersportactiviteiten wilt reserveren, vragen wij je om online het reserveringsformulier in te vullen. Dit is uiteraard niet bindend. Je kunt tijdens het invullen van het formulier aangeven wanneer je naar Kaprun wilt komen en of je materiaal bij UP wenst te huren.

Reserveringsformulier

Wij zullen je aanvraag bekijken en daarna contact met je opnemen om je aanvraag samen te bespreken. Wanneer alles helder is zullen wij een boekingsbevestiging opsturen. De betaling vindt vervolgens per overschrijving plaats.

Algemene voorwaarden