Surfen met een lichamelijke beperking

Wil jij op vakantie lekker sportief bezig zijn en heb jij altijd al willen leren surfen of wil je je skills graag verbeteren?

 

UP biedt in samenwerking met Surflife Atlantic Riders de perfecte surfvakantie met zon, zee en golven aan in het zonnige Portugal! Beginners, maar ook de meer gevorderde surfers die al eens bij Adaptive Surf Fest gesurft hebben, kunnen bij ons terecht. Met behulp van zeer ervaren sufleraren, (aangepast) materiaal ga jij een unieke ervaring en een te gekke week tegemoet.

Waar?
In het hart van het gezellige dorpje Aljezur aan de westkust van de Algarve vind je ons onderkomen voor de week. Met het grote aanbod van veel verschillende soorten golven is Portugal zo’n beetje de hot-spot van Europa op surf gebied geworden. Aljezur heeft 3 stranden, Praia da Arrifana, Praia de Monte Clerigo en last but not least Praia da Amoreira waar Surflife Atlantic Riders een beach rental en surf school heeft.  Meer informatie over Aljezur vind je hier.

Wanneer?
Van 9 tot 16 juni. Wil je graag een dag eerder komen/later vertrekken, dan is dat geen probleem. Wel worden deze overnachtingskosten in rekening gebracht.

Verblijf?
We verblijven in de surflodge van Atlantic Riders. De Lodge staat op de heuvel van het gezellige dorpsplein en heeft spectaculaire uitzichten over het hele dorp en het oude Moorse kasteel. De lodge is een leuk huiselijk onderkomen, gemoedelijke sfeer en bar op het dakterras. Je voelt je hier snel thuis.  Je slaapt in een gedeelde kamer met een eigen balkon en badkamer.

Voor wie?
(beginnende) Surfers met een lichamelijke beperking (staand). Ben je onder de 18 of kan je niet zelfstandig reizen, neem dan iemand mee die je kan begeleiden.

Alleen of met vrienden en familie?
Iedereen is welkom in deze week. Samen surfen is nu eenmaal leuker!

Hoe ziet de week eruit?
We verwachten iedereen op zaterdag 9 juni. In de ochtenden die volgen geniet je van een vers ontbijtje op het dakterras. Daarna ga je samen met de surfcoach naar het strand Praia da Amoreira om te genieten van het dromerige landschap en van de surf natuurlijk! De surflessen duren 1,5 uur per dag. We bekijken elke dag de meest gunstige tijd om te gaan surfen. Voor en na het surfen heb je alle tijd voor jezelf en om vakantie te vieren!

Prijs?
€395

Inclusief:Exclusief:
–          7 overnachtingen in de surflodge (gedeelde kamer)*

–          5 dagen 1,5 uur surfles

–          professionele surfleraren (ervaring met aangepast surfen)

–          (aangepast) materiaal/wetsuit

–          7 dagen ontbijt

–          Transport van en naar het strand voor de dagelijkse surflessen

-Transport van en naar busstation Aljezur (voor reizigers vanaf Lissabon) of treinstation Lagos (voor de reizigers vanaf Faro

–          Welkomstdiner

 

–          Vlucht (via Faro of Lissabon)

–          Transport van en naar de vluchthaven

–          Reisverzekering (verplicht)

–          Lunch en diner

 

*wil je een eigen kamer, tweepersoonskamer of familiekamer boeken, dan worden er extra kosten in rekening gebracht

Ben jij erbij?
Voor deze surfervaring zijn er beperkte aantal plekken beschikbaar voor de surflessen met een lichamelijke beperking. Dus reserveer jouw spot op de website van Surflife. 

Boek nu!

Voor vragen mail naar: Caroline@upadaptivesports.nl