Surfen met een lichamelijke beperking

Wil jij op vakantie lekker sportief bezig zijn en heb jij altijd al willen leren surfen of wil je je skills graag verbeteren?

 

UP biedt in samenwerking met Surflife Atlantic Riders aangepaste surflessen aan in het zonnige Aljezur in Portugal. Het hele jaar door vind je hier de perfecte golven en trekt het surfers aan van over de hele wereld. Met behulp van zeer ervaren sufleraren en (aangepast) materiaal ga jij hier een unieke surfervaring tegemoet.

Voor wie?
Beginnende en gevorderde surfers met een lichamelijke beperking (staand) kunnen bij ons voor aangepaste surflessen terecht. Je kunt zelf kiezen wanneer en hoe veel dagen je les wilt. Neem gerust vrienden en familie mee, want samen surfen is natuurlijk hartstikke leuk. Ben je jonger dan 18 jaar? Neem dan een begeleider mee.

Vitor Gomes is de hoofdcoach van de Atlantic Riders en wil jou dolgraag kennis laten maken met het surfen in Portugal. Hij is zelf een gepassioneerd surfer sinds 1994 en kan sindsdien niet meer zonder. Met zijn leergierigheid en enthousiasme denkt hij na over hoe hij jou optimaal en met veel plezier kan leren surfen.

We willen je het liefste samen laten surfen met andere surffanaten, maar we raden je aan om met een privéles te beginnen. Vitor kan zich dan eerst volop op jou richten en daarna kun je gewoon bij een lesgroep aansluiten. Wanneer je graag samen met je vrienden en/of familie les wilt, dan kunnen we dat natuurlijk voor je regelen!

Waar?surfen met lichamelijke beperking
De surflessen vinden plaats in het Portugese dorpje Aljezur. Met het grote aanbod van veel verschillende soorten golven is Portugal zo’n beetje de hot-spot van Europa op surfgebied geworden. Aljezur heeft 3 stranden, Praia da Arrifana, Praia de Monte Clerigo en last but not least Praia da Amoreira, waar onze surflessen zullen plaatsvinden. Natuurlijk wordt er elke dag gekeken waar voor wie de golven het beste zijn en zullen de lessen dus soms op een ander strand plaatsvinden. Wil je alvast een kijkje nemen naar de stranden check de webcam www.beachcam.pt.

In Aljezur bevindt zich tevens een surflodge waar je kunt verblijven tijdens je vakantie. Klik hier voor meer informatie over de surflodge.

Wanneer
Je kunt het hele jaar door naar Aljezur afreizen voor aangepaste surflessen. De meest populaire maanden zijn juli tot en met september, maar ook daarna kun je nog prima bij ons terecht voor surflessen.

Prijzen
Groepsles  van 1,5 uur =                               €35,-

Privéles van 1,5 uur =                                    €95,-

Dag (2x groepsles plus lunch) =                 €50,-

3-dagenpakket =                                              €130,- (tot 6 juli, daarna tot 30 sep €150)

5-dagenpakket =                                             €200,- (tot 6 juli, daarna tot 30 sep €225)

Bereikbaarheid
Wanneer je naar Aljezur komt, kun je het beste naar Faro of Lissabon vliegen. Vanuit Faro kun je het beste de trein nemen, de website voor de spoorwegen zijn www.cp.pt. Vanaf Lissabon is het snelste om de bus te pakken. Voor de busservice vanuit Lissabon is www.rede-expressos.pt een aanrader om te kijken. Uiteraard kunnen we ook kijken voor een transfer (brengen extra kosten met zich mee).

Boek nu!

Je kunt de surflessen boeken door te mailen naar caroline@upadaptivesports.nl. Ook de surflodge kun je via Caroline reserveren.

Natuurlijk kun je dit e-mailadres ook gebruiken voor vragen.